Mermerci İş adamları, Mustafakemalpaşa Kaymakamı ve aynı zamanda Mermerciler İhtisas Organize sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa MASATLI başkanlığında bir araya geldiler. Sektör açısından 2017 yılının genel değerlendirmelerinin yapıldığı toplantı Devecikonağındaki, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Sanayicilerin dilek ve değerlendirmelerini dinleyen Kaymakam MASATLI, 2018 yılının daha bereketli, daha kazançlı bir yıl olacağını, sanayicilerimizin buna göre plan ve programlarını yapmalarını istedi. Ayrıca kamulaştırma çalışmalarının son etabının mart ve nisan aylarında sonuçlandırılmasını beklediklerini ve 2018 yılının ikinci yarısında altyapı, OSB içi yollar gibi yatırımlara başlamayı planladıklarını söyledi.

Organize Sanayi Bölgesi kuruluş ve yapılanma çalışmalarına verdikleri desteklerden ötürü mermer sanayicilerine teşekkür ederek yeni yılda da bu desteğin artarak sürmesini beklediğini ifade etti.Toplantı yeni yıl için iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.